空を舞う 飛魚(あご)に恋する 夏野菜
Standard Kaiseki Course Meal for June
水無月(六月)の会席献立
【先附】 夏野菜ゼリー寄せ ビシソワーズソース
[Appetizers] Summer Vegetable Jelly with Vichyssoise, Chilled Potato Leek Sauce
【八寸】
-鮎のうるかと加賀太胡瓜
-鰻の白焼き酢味噌掛け
-但馬牛の生ハムとチーズのカナッペ
-もち湯葉
-とうもろこし真丈
-砂肝のコンフィとニラのお浸し
-鮎のうるかと加賀太胡瓜
-鰻の白焼き酢味噌掛け
-但馬牛の生ハムとチーズのカナッペ
-もち湯葉
-とうもろこし真丈
-砂肝のコンフィとニラのお浸し
[Seasonal Dishes]
-Salted Ayu, Sweetfish Guts and Kaga’s Cucumber
-Unseasoned Grilled Eel with Vinegared Miso
-Tajima Beef Prosciutto and Cheese Canape
-Soy Milk Skin Rice Cake
-Fried Corn Fritters
-Chicken Gizzard Confit with Boiled Garlic Chives
【造り】 季節の魚四種
[Raw Fish] Sashimi Platter 4 types
【台物】 但馬牛鉄板焼き
[Main Dish]
– Grilled Tajima Beef
【蓋物】 あご団子の煮物
[Soup Dish] Simmered Flying Fish Paste
【揚物】 夏野菜の揚げだし
[Fried Dish] Deep-fried Vegetables with Dashi-based Sauce
【食事】 蛸と新生姜御飯 吸物 香物
[Last Dish] Steamed rice with Octopus and Fresh Ginger, Clear Soup, Pickles
【甘味】 昭和のプリン
[Desserts] Custard Pudding Showa-era style
*仕入れの都合により品目が変更になる場合がございます