2025.12.20
New Course Menu/新コース登場

A new hotpot course inspired by Japan’s tradition of fermentation, designed to gently nourish both body and mind.

Fermentation is an ancient wisdom that has nurtured Japan’s culinary culture for centuries —and today, it is once again drawing global attention as the source of umami.

This special veggie-friendly hotpot course by Kobayashiya celebrates the natural richness of vegetables, mushrooms, beans, and grains, layering the depth of fermentation with the colors of the four seasons to create a dining experience as beautiful as it is wholesome.



【新メニュー】日本の伝統「発酵」をテーマに、身体と心をやさしく整える新しい鍋コースが登場

発酵は、長い歳月をかけて日本の食文化を育んできた知恵であり、いま、世界の食卓でも再び注目を集める“うま味の源”。野菜やきのこ、豆、穀物など、自然の恵みがもつ滋味をそのままに、四季の彩りと発酵の旨味を重ねた、小林屋ならではの華やかな鍋コースです。

◾️Course Menu/コース内容

Amuse-bouche: Seasonal soup and small appetizer
季節を感じるスープと小皿

Appetizer: Fermented side dish and hand-shaped sushi
発酵の小鉢と手まり寿司

Gratin: Oven-baked seasonal vegetables
オーブンで焼いた旬野菜のグラタン

Smoked Dish: Roasted cotton tofu
木綿豆腐のロースト

Main – Fermented “Hana-nabe”: Homemade salt-koji broth with colorful vegetables, mushrooms, and soy-based ingredients
発酵花鍋(自家製塩麹スープ)+彩り野菜+きのこ+豆製品

Flavor Accents: Fermented condiments, hand-crafted spices & aromatic oils
・味変アイテム:発酵調味料、手仕込みスパイス&オイル

Steamed Dish: Monthly xiaolongbao (dumpling)
月替わり小籠包

Finale (Noodles): Local udon with plenty of seaweed
地元産海苔たっぷりの〆うどん

Dessert: Rich matcha pudding with Dainagon red beans
大納言小豆と濃厚抹茶プリン

注釈:★The entire course is fully vegan.
With advance notice, we can also accommodate gluten-free and halal-friendly requests.
In addition, upgrade options such as Tajima beef shabu-shabuYoka pork shabu-shabu, and Matsuba crab are available.

コース全体は完全ヴィーガン仕様となっております。また、お好みで但馬牛や八鹿豚のしゃぶしゃぶ、松葉がにを追加できるアップグレードオプションもご用意しています。

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